Вебінар з управління стратегічними ризиками

26 липня 2023 року відбувся вебінар "Виклики управління стратегічними ризиками від 2023 до 2030", організований Катарським регіональним відділенням Інституту стратегічного управління ризиками (ISRM), який було створено як глобальний центр, де практики, науковці та політики можуть зібратися разом, щоб обмінюватися інформацією, допомагати прогресу та сприяти базовому розумінню та можливостям, пов’язаним зі стратегічним ризиком та управлінням кризою, а також розвивати свої власні особисті та професійні мережі.

Доповідачами були виконавчий директор ISRM доктор Девід Рубенс, голова Катарського відділення Абрар Ашраф, а також віце-голови відділень - Ракеш Наяр та Борис Перішич.

На вебінарі було представлено Інститут управління стратегічними ризиками (ISRM), обговорено його місію та цілі, глобальні програми, які ISRM ініціював або в яких бере участь, а також плани щодо розвитку власної мережі регіональних представництв UAE-KSA-Qatar.

Керівники відділення у Катарі представили учасникам огляд його цілей, ініціатив та значення для просування стратегічного управління ризиками в регіоні, було підкреслено прагнення відділення сприяти співпраці та обміну знаннями між професіоналами.

Вебінар також включав спеціальну сесію запитань і відповідей, де учасники мали можливість безпосередньо поспілкуватися з доповідачами, поставити запитання та отримати додаткові знання щодо обговорюваних тем.

Від ННЦ «ІГА імені О.Н.Соколовського» на вебінарі була присутньою і отримала Сертифікат відвідування завідувачка лабораторії геоекофізики ґрунтів імені академіка НААН В.В.Медведєва Ірина Пліско.