Виступ на міжнародній науково-практичній конференції щодо сталого відновлення сільськогосподарських ландшафтів після бойових дій

30 вересня 2023 р. в онлайн форматі розпочалася Німецько-українсько- американська міжнародна науково-практична конференція «Стале відновлення сільськогосподарських ландшафтів після військових дій», організована за підтримки Kölner Gymnasial- und Stiftungsfonds та Німецько-українською співпрацею в галузі органічного сільського господарства. Співорганізаторами конференції є: Центр досліджень сільськогосподарських ландшафтів Ляйбніца; Громадська спілка «Пермакультура в Україні»; Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»; у партнерстві з Together for Ukraine Foundation.

У перший день роботи конференції від ННЦ «ІҐА імені О. Н. Соколовського» у конференції взяв участь доктор економічних наук, старш. дослідник, чл.-кор. Академії економічних наук України Анатолій КУЧЕР, виступивши із доповіддю «Оцінювання воєнної деградації ґрунтів і земель: виклики та перспективи сталого відновлення сільськогосподарських ландшафтів».

Ознайомитися із програмою конференції можна за посиланням